Telefon: 91 14 60 14 / E-post: tore@tellnesgulv.no
 
 
Ta kontakt for mer informasjon om Tellnes Gulvsliping sine tjenester. Legg gjerne igjen en beskjed, så tar vi kontakt så snart vi har mulighet. E-post: tore@tellnesgulv.no

Utstyr

Tellnes gulvsliping har en velutstyrt maskinpark med minimum en reservemaskin for alle maskiner. Dette medfører at vi sjelden om ikke aldri har drift stans.

TAURUS

Dette er markedets kraftigste båndslipemaskin. Overvalsen har en patentert, selvjusterende mekanisme som sørger for automatisk sentrering av slipebåndet på valsen. Valsetrykk og horisontalinnstilling justeres enkelt for individuell tilpasning. Valsens rotasjonshastighet kan sogar endres for optimalt resultat. Maskinen har svært effektiv støvsuging og lavt støynivå. Under transport, demonteres maskinen enkelt i 3 deler uten bruk av verktøy. Denne maskinen har ytelser som tilfredsstiller selv den mest kresne gulvsliper.

BONA EDGE

Edge er et friskt pust i en verden bestående av heller middelmådige maskiner. Topp støvavsug, topp effekt, brukervennlighet og enkelt vedlikehold, er det som kjennetegner Edge. Den kraftige lampen gir godt arbeidslys også i den mørke årstiden. Utvilsomt er dette den mest populære og sannsynligvis snart den mest solgte kantemaskinen gjennom tidene.

VIKING MULTI

VIKING leveres i et meget bredt utvalg, tilpasset et hvert behov. Alle modeller har gir med sol/måne konstruksjon i oljebad. På toppmodellene, er giret produsert i stål for ekstra holdbarhet. Alle maskinene har helkapslet motor som er ugjennomtrengelig for selv de minste støvpartikler. Maskinene transporteres enkelt på store, robuste hjul. Sikkerheten er ivaretatt med sperre mot uønsket start, "dødmann"-funksjon og sprutsikkert elektrisk system.